Productgaranties en retourzendingen

Omruilen of bestelling retourneren.

Hoe u behang ruilt of retourneert.

Het ruilen of retourneren van fotobehang is mogelijk binnen 14 kalenderdagen vanaf het moment van aankoop. Om hier gebruik van te maken, mag het product niet in gebruik zijn geweest en mogen er geen gebruikssporen, kieren, krassen of afslijpingen op het product aanwezig zijn.

Indien het product met gebreken is geleverd: defect aan de afdruk (stippen, vlekken die niet op de bestelde afbeelding staan), een andere afbeelding, ander materiaal, zichtbare schade (veroorzaakt door het vervoer van het fotobehang), ontbreken van een deel van de bestelling – in dit geval zullen wij uw bestelling geheel vrij van kosten opnieuw verwerken.

Als u hebt vastgesteld dat de levering beschadigd is – neem het dan aan van de koerier, maar vraag om het pakket te openen in zijn/haar aanwezigheid. Stel samen met de koerier een schaderapport op. Maak een foto en stuur deze naar ons voor verdere afhandeling van de klacht.

U kunt een retouraanvraag indienen door contact op te nemen met onze manager (chat, hotline) of door een mail te sturen naar [email protected]

In welke gevallen we geen retourzendingen accepteren

Er zijn gevallen waarin wij gedwongen zijn om het ruilen of retourneren te weigeren:

  • Als het product buiten de schuld van de vervoerder is beschadigd.
  • Het product is gebruikt – behang is gelijmd en lijm van de bestelling is gebruikt.
  • De individuele bestelling is ontworpen naar uw wensen en is niet onderworpen aan teruggave of omruiling.
  • Er is een klacht over ingediend na meer dan 14 dagen na de aankoopdatum.

Hoe te retourneren of te ruilen.

We accepteren retouren/ruilingen van behangpapier in nieuwe en ongebruikte staat in de originele verpakking. Na ontvangst van het product voor ruil/retour, zal ons personeel de conditie van het fotobehang controleren voor kwaliteitscontrole binnen 2-5 werkdagen. Na controle van de staat van het behang zullen wij binnen 14 werkdagen een terugbetaling geven of een omruiling voor een ander behang. Bij terugbetaling van een product vergoeden wij geen verzendkosten. Neem contact op met de manager over de behoefte om fotobehang te retourneren.

LET OP!

Technische defecten (gebreken) omvatten geen kleurverschillen die optreden tijdens het gebruik en de reproductie van de afbeelding op verschillende soorten apparatuur - computermonitor, telefoon, tablet.

Reclamaties na het plakken van het fotobehang worden niet geaccepteerd.