Gebruiksvoorwaarden

Verkoper

e-mail: [email protected]

Bedrijfsgegevens:

Rekeninghouder: KLW Sp. z o.o.
SWIFT/BIC: BPKOPLPW
IBAN: PL50 1020 5356 0000 1302 0225 0223
Naam van de bank: PKO Bank Polski S.A
Adres van de bank: Kielecka 41A/8, 02-530, Warschau


ALGEMENE INFORMATIE:

Deze algemene voorwaarden bevestigen de wettelijke voorwaarden (Voorwaarden) waaronder wij het/de op onze website (Website) vermelde Product(en) zullen verkopen.

Ons Privacybeleid, Website Gebruiksvoorwaarden, Verzend- en betaalinformatie en Cookiebeleid maken deel uit van deze Voorwaarden en, indien van toepassing, zijn hyperlinks naar deze informatie opgenomen in deze Voorwaarden.

Deze Voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen ons voor de verkoop van Producten (Overeenkomst). Lees ze zorgvuldig door en zorg ervoor dat u ze begrijpt voordat u een bestelling plaatst. U moet ook een kopie van deze Voorwaarden afdrukken voor toekomstig gebruik.

KLW Sp. z o.o. onderhoudt een website, uwalls.nl, die fotobehang op maat aanbiedt. KLW Sp. z o.o. als de eigenaar en beheerder van de site, is ook een partij voor alle rechtspersonen en individuen die de website uwalls.nl gebruiken of producten kopen die op de website worden gepresenteerd.

Klant is een rechtspersoon of individu die de website gebruikt of er aankopen doet.

De klant verbindt zich ertoe volledige en betrouwbare informatie te verstrekken in het bestelformulier (naam, adres, enz.). Bij het verstrekken van onjuiste gegevens is de klant verantwoordelijk voor de veroorzaakte schade.

Wij behouden ons het recht voor:

  • de website te wijzigen of te verwijderen (tijdelijk of permanent) zonder voorafgaande kennisgeving
  • deze servicevoorwaarden op elk moment te wijzigen. Alle wijzigingen zijn van kracht vanaf de datum van publicatie (vermeld onderaan deze pagina). Het is de verantwoordelijkheid van de klant om bij elk gebruik van de website de meest recente versie te lezen.

GEBRUIK VAN DE WEBSITE:

Uw recht op toegang tot en gebruik van onze Websites is onderworpen aan onze Gebruiksvoorwaarden voor de Website.


HOE WE UW PERSOONLIJKE INFORMATIE GEBRUIKEN:

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken in overeenstemming met ons Privacybeleid. Lees dit beleid zorgvuldig door en zorg ervoor dat u het begrijpt.


HOE HET CONTRACT TUSSEN ONS TOT STAND KOMT:

In ons afrekenproces kunnen eventuele fouten op elk moment worden gecorrigeerd. Neem de tijd om je bestelling bij elke stap van het bestelproces te lezen en te controleren om mogelijke fouten te voorkomen.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, sturen we je een e-mail om te bevestigen dat we de bestelling hebben ontvangen (Bestelbevestiging). Dit betekent echter niet dat je bestelling door ons is geaccepteerd, want de bevestiging komt automatisch.

Onze aanvaarding van je bestelling vindt automatisch plaats vanaf de datum waarop we het Product aan je leveren of 7 dagen na de datum waarop we je de e-mail ter bevestiging van je bestelling sturen. Het contract tussen ons komt pas op dat moment tot stand.

Wij behouden ons het recht voor om een bestelling af te wijzen of te annuleren als wij vermoeden dat u Producten voor wederverkoop aanschaft voor uw eigen commerciële doeleinden op een manier die, naar ons eigen oordeel, schadelijk zou kunnen zijn voor ons merk, ons klantenaanbod of ons bedrijf.


HOE BETALEN?

U kunt op onze Website bestelde Producten betalen met een pinpas, creditcard of PayPal.

De betaling voor de Producten (inclusief verzendkosten) wordt in rekening gebracht op uw betaalkaart (of PayPal-rekening, indien van toepassing) op het moment dat u uw bestelling plaatst. Dit betekent niet dat uw bestelling is geaccepteerd en als uw bestelling om welke reden dan ook niet wordt geaccepteerd of als wij niet in staat zijn om de door u bestelde Producten te leveren, vindt een volledige restitutie plaats.

Als u Producten betaalt met PayPal, controleren wij uw naam, adres en andere persoonlijke gegevens die u tijdens het bestelproces hebt verstrekt in de relevante databases van derden om uw identiteit te verifiëren en ervoor te zorgen dat uw PayPal-rekening niet zonder uw toestemming wordt gebruikt. Door PayPal als betaalmethode te gebruiken, stemt u in met deze controles en erkent u dat de PayPal-rekening die u gebruikt de uwe is. Alle PayPal-betalingen zijn onderhevig aan PayPal-autorisatie.


PRIJZEN VAN PRODUCTEN:

De prijs van producten die wordt aangegeven in de productkaarten op de website is de prijs voor 1 vierkante meter met het meest populaire materiaal op onze Website.

De uiteindelijke prijs van uw product wordt berekend op basis van de oppervlakte van de bestelling, het geselecteerde materiaal en extra opties die de Gebruiker heeft geselecteerd bij het opstellen van de bestelling.

We controleren gewoonlijk de productprijzen bij ontvangst van een bestelling en als we een fout vinden in de prijs van de producten die u hebt besteld, nemen we contact met u op om u de optie te bieden om het product tegen de juiste prijs te blijven kopen of uw bestelling te annuleren. We verwerken uw bestelling pas nadat we uw reactie hebben ontvangen. Als wij niet in staat zijn om contact met u op te nemen via de contactgegevens die u tijdens het bestelproces hebt verstrekt, behandelen wij de bestelling als geannuleerd en stellen wij u hiervan schriftelijk op de hoogte.

De prijs van alle Producten is inclusief btw, maar exclusief verzendkosten en douanerechten.


LEVERING

Voor volledige informatie over onze verzendservice, afleverlocaties en kosten verwijzen wij u naar onze Verzend- en kosteninformatie.

Binnen het Verenigd Koninkrijk en Europa worden onze pakketten verzonden via UPS.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door de vervoerder. Het logistieke bedrijf kan extra douanekosten en belastingen in rekening brengen. Neem voor meer informatie contact op met je plaatselijke douanekantoor of verzendbedrijf.

Wanneer je pakket is verzonden, ontvang je een bevestigingse-mail met de leveringsgegevens en informatie over hoe je je bestelling kunt volgen.

Alle getoonde leveringsdata en -tijden zijn indicatief. Hoewel we ons best zullen doen om ze na te komen, kunnen we niet verantwoordelijk worden gehouden als we daar niet in slagen.

We stellen je op de hoogte als we door onze schuld niet in staat zijn om je goederen binnen de op de website aangegeven periode te leveren. In een dergelijk geval geven we je de optie om te wachten op de producten of om je bestelling te annuleren en een volledige terugbetaling te ontvangen.

We raden u ten zeerste aan geen installateurs in te huren totdat uw bestelling is geleverd en door u is geïnspecteerd. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor kosten of vergoedingen van derden die u moet betalen omdat een bestelling niet is geleverd of bestellingen niet zijn geïnspecteerd bij levering.

We kunnen geen bestellingen verwerken en verzenden op feestdagen of op zondagen in het Verenigd Koninkrijk.

Alle bestellingen worden op hetzelfde adres en met één zending afgeleverd.

We willen er zeker van zijn dat alles in orde is met je bestelling, dus controleer deze zorgvuldig bij ontvangst en stel onze klantenservice idealiter binnen 24 uur via e-mail op de hoogte als er producten ontbreken of beschadigd zijn. Als je ons binnen dit tijdsbestek op de hoogte stelt, kunnen we het gemakkelijker onderzoeken en indien nodig een vervanging of terugbetaling regelen.


RUILEN EN RETOURNEREN

Klik hier voor ons retour- en omruilbeleid.


AANSPRAKELIJKHEID

Met uitzondering van de rechtsmiddelen die worden beschreven in ons gedeelte over ruilen en retourneren, zullen wij, als een door ons geleverd Product beschadigd of defect blijkt te zijn, het Product opnieuw maken of een restitutie aanbieden.

Als wij niet in staat zijn om onze verplichtingen uit hoofde van het contract na te komen door omstandigheden waarover wij geen controle hebben, of als wij een product leveren dat beschadigd of defect is, aanvaarden wij onder geen enkele omstandigheid aansprakelijkheid voor enige claim voor gederfde winst of enig speciaal of indirect verlies, schade of kosten.


KINDEREN

Wij verkopen onze producten niet aan kinderen. Alleen personen ouder dan 18 jaar kunnen een bestelling plaatsen op de website.


ANDERE BELANGRIJKE VOORWAARDEN

Onze website en de inhoud ervan, en elk contract dat voortvloeit uit het gebruik ervan, wordt beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met Engels recht en is onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de Engelse rechtbanken.

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan contact op met onze klantenservice.